Övrigt

Inledning

Hej!

Äntligen har vi startat en bokblogg! ”Vi” är i det här fallet tre tjejer (Emma, Sara och Lisa) som precis har börjat ettan på gymnasiet och som alla har ett brinnande intresse för att läsa böcker.

Tanken med den här bloggen är att vi vill skapa en plattform där vi kan interagera med andra bokälskare genom att bland annat dela med oss av boktips, men även genom att ge oss själva och er läsare möjlighet att diskutera olika böcker.

Målet är att publicera några bokrecensioner i veckan (minst en var). Dessa kommer vara upplagda på följande sätt: Vi har ett antal fasta punkter (exempelvis författare, antal sidor, utgivningsår etc.) som alltid kommer att inkluderas. Förutom det har vi tänkt att skriva två olika reflektioner kring varje läst bok, en kortare version till alla som funderar på att läsa boken samt en längre version till de som redan har läst den.

I den längre versionen kommer det finnas spoilers samt även mer djupgående reflektioner kring karaktärerna och boken som helhet. Förståeligt nog rekommenderas denna version inte till personer som ännu inte har läst boken men vi uppmanar er till att komma tillbaka till den efter att den är utläst. Att vi planerar att skriva två olika sorters reflektioner beror på att det ger oss en möjlighet att bjuda in till diskussion. Vi är nog många som någon gång har känt att man skulle vilja diskutera innehållet i en bok med någon annan och den möjligheten kommer finnas här, i alla fall när det gäller de böcker vi läser.

Förutom bokrecensioner är vår tanke att vi ska lägga ut bookhauls, booktags och så vidare. Allt är inte planerat till 100% men förhoppningsvis kommer det mesta lösa sig under tidens gång.

Håll till godo och läs mycket böcker!

/Emma, Sara och Lisa

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s